Další podněty Čisté Trojce #988 Stav hlášení: Vyřízený problém

Vložil(a): Jiří   |   3. 8. 2016 (10:53) | Zobrazit všechna hlášení přispěvatele

Dobrý den, již před měsícem jsem hlásil propadlý "kanál" u trafostanice (viz foto) a kontejnerů. Bylo mi slíbenou, že se s tím něco bude dělat a doposud se nic neděje. Kanál se propadá stále hlouběji a kromě poškození vozidla může dojít i k úrazu. Vím, že toto není zrovna ve vaší náplni, ale mohli byste to prosím zaurgovat? Děkuji.

Reakce Čisté Trojky | 3. 8. 2016 (12:35)

Dobrý den,
pozemek je hl. m. Praha , parc. č. 2931/230, k.ú. Žižkov. Tam jsme postoupili problém s rozbitým kanálem a pochopitelně ho budeme opět urgovat. Na místě jsme byli na kontrole a že stále trvá víme.
Radek, Čistá Trojka

Reakce Čisté Trojky | 9. 8. 2016 (11:09)

Dobrý den,
k Vašemu podnětu ohledně rozbitého nebezpečného kanálu v Bukové ulici Vám sdělujeme, že po prověření stavu na místě samém bylo zjištěno, že se jedná o ucpanou a propadlou areálovou dešťovou vpusť z objektu (garáže)na pozemku parc.č. 2931/260 k.ú. Žižkov (LV MČ Praha 3). Oprava je tedy v kompetenci vlastníka objektu (LV MČ Praha 3) před jehož vjezdem je odtokový žlábek. Z tohoto důvodu byl podnět postoupen na Odbor technické správy majetku a investic Úřadu městské části Praha 3 k přímému vyřízení.
Pavel, Čistá Trojka