Další podněty Čisté Trojce #7775 Stav hlášení: Vyřízený problém

Vložil(a): Marie   |   12. 2. 2019 (16:59) | Zobrazit všechna hlášení přispěvatele

Dobrý den, ráda bych se zeptala na absenci košů na Husitské ulici po rekonstrukci. Od autobusové zastávky směrem na Florenc je koš až u čp. 21. Bohužel je díky malému počtu košů na chodníku více nepořádku než před rekonstrukcí. Na druhé straně ulice na stejném úseku je košů minimálně 5-6. Koš včetně pytlíků na exkrementy by snadno šel připevnit na lampu před domem čp.25, tak jako tomu bylo i dříve. Vzhledem k absenci koše a pytlíků na exkrementy se stále častěji setkáváme s rozšlapanými exkrementy po chodníku. Dále bych ráda upozornila na nábytek před barem Známá firma, který na chodníku nemá co dělat. Obecně poslední dobou úklid Husitské ulice je dost žalostný, odpadky se válí velmi často po chodníku a není je ani kam vyhodit. Budu se těšit na vysvětlení, proč byl počet košů po rekonstrukci zredukován.



Reakce Čisté Trojky | 13. 2. 2019 (12:41)

Dobrý den, děkujeme za Váš podnět. Celý problém jsme předali odboru ochrany životního prostředí, oddělení správy zeleně a komunikací. Ti prověří nedostatek košů ve Vámi zmiňovaném prostoru. O jejich reakci Vás budeme informovat. Do té doby budeme tuto oblast častěji monitorovat, aby nedocházelo ke stavu, který popisujete. Pokusime se najit a odvézt vyhozený nábytek, který zmiňujete ve svém podnětu, ale nespecifikovala jste jeho polohu. S přáním hezkého dne Vaše Čistá trojka

Reakce Čisté Trojky | 22. 2. 2019 (12:21)

Dobrý den,
koše byli prověřeny. Dohromady je jich v uvedené lokalitě 14. O koši na exkrementy se bude ještě uvažovat a případně se přidá.
Pavel, Čistá Trojka