Nepořádek kolem kontejnerů na tříděný odpad #5184 Stav hlášení: Vyřízený problém

Vložil(a): Ondřej   |   3. 5. 2018 (07:17) | Zobrazit všechna hlášení přispěvatele

Dobrý den, chtěl bych nahlásit stále se opakující zanesení ulice Jeseniova odpadky, po každém menším větru, z věčně přeplněných kontejnerů sběrné místo č. 03/059. Odpadky na ulici leží několikátý den, přitom v posledním vyřešeném hlášení na stejný problém z 23.4.2018 #5076 uvádíte informaci, že kontejnery by měly být kontrolovány a uklízeny každý den. Nemohly by při úklidu kontejneru být odstraněny i odpadky ze širšího okolí, které zjevně z kontejnerů pocházejí? Tato situace se bude opakovat , dokud se nevyřeší neustále přeplnění kontejnerů, ke kterému dochází od doby, kdy byly přesunuty kontejnery v areálu VŠE dále od přístupového chodníku. Z toho důvodu jsou bohužel často kontejnery na tříděný odpad využívány i pro odpad směsný :-( Nevidím v tuto chvíli jiné řešení, než kontejnery přesunout mimo trasu z kolejí VŠE.

Reakce Čisté Trojky | 3. 5. 2018 (14:17)

Dobrý den,
děkujeme za Váš podnět. Na místě jsme byli a uvedenou lokalitu prošli a poklidili včetně okolí kontejnerů. Vývozová firma AVE poklízí pouze v okolí pěti metrů od nádob. Návrh na přemístění předáváme na MČ Praha 3.
Pavel, Čistá Trojka

Vložil(a): Ondřej   |   3. 5. 2018 (17:46) | Zobrazit všechna hlášení přispěvatele

Děkuji za odvedenou práci, ulice vypadala hned lépe při návratu ze zaměstnání. Bohužel obsah přeplněných kontejnerů již opět začal putovat po ulici. Nevím jaké máte páky na AVE, ale dokud se situace s kontejnery nezmění, budete mít zde nekonečnou a trochu zbytečnou práci. Ještě jednou díky za úklid a rychlou reakci, snad se najde brzy nějaké řešení.