Veřejná zeleň (nepořádek, projevy vandalismu) #4768 Stav hlášení: Vyřízený problém

Vložil(a): Martina   |   14. 3. 2018 (13:25) | Zobrazit všechna hlášení přispěvatele

Dobrý den,

lesík od Ohrady směrem na Krejcárek po pravé straně je zcela zaneřáděný od bezdomovců. Některý z nich si tam vybudoval i provizorní přístřešek z igelitu a kousek od něj je narůstající kupa bordelu z plastů apod. Protože mi hodně vadí, že se neřeší příčina, ale jen následek, a že se to nedotkne toho, kdo ten bordel dělá, bylo by fajn, kdybste dali místním igelitové pytle rovněž do ruky, aby s tím pomáhali a věděli, že tudy cesta nevede.

Neoznačím asi úplně správně konkrétní místo, ale je to prostě lesík kolem trati, kde jezdí tram 1, 10, 16., začíná to od Ohrady a končí až na Krejcárku.

Děkuji, Martina

Reakce Čisté Trojky | 14. 3. 2018 (14:22)

Dobrý den, děkujeme za Váš podnět. Tento stále se opakující podnět na již známém místě jsme řešili již několikrát ať již za účasti městské policie, tak opravdu odevzdáním pytlů přímo v místě bydlícím, kteří po sobě uklízeli. Také proběhlo několik dobrovolných akcí na kterých se Krejcárek uklízel. Nicméně se problém v tomto místě opakuje. Vaše upozornění předáváme na MČ Praha 3. Pavel, Čistá Trojka

Vložil(a): Martina   |   14. 3. 2018 (15:26) | Zobrazit všechna hlášení přispěvatele

Dobrý den,

děkuji za odpověď a informaci, vím o tomto problému a tedy vnímám i to, že se neustále opakuje. Ideální by bylo, kdyby Městská část problém vyřešila nějakým místním rozhodnutím a také bych uvítala větší zainteresovanost policie, která by se k tomu postavila nějak zodpovědněji. Za sebe bych tedy momentálně určitě byla pro ty pytle do rukou bezdomovců pod dozorem.

Martina