Černé skládky #4686 Stav hlášení: Vyřízený problém

Vložil(a): Olda   |   5. 3. 2018 (21:53) | Zobrazit všechna hlášení přispěvatele

Cesta z Ohrady do Karlína (dodatek k příspěvku #4681).

O neutěšené situaci okolí jsem informoval všechny zúčastněné. Vlastníka pozemku České dráhy (Správa majetku Praha, pan Ondřej Pospíšil, pospisilo@rsm.cd.cz). Urgováno 2x, vždy slíbena náprava, nic se ale nestalo. Zkoušel jsem štěstí na Správě železniční dopravní cesty (Stavební správa západ, paní Tereza Baťhová, Bathova@szdc.cz). Po mnoha měsících přišly jen výmluvy a náprava žádná.

Podal jsem podání na MČ Praha 3 (Odbor ochrany životního prostředí, pan Miroslav Hlavatý, miroslavh@praha3.cz), MČ vyzvala vlastníka k nápravě, bez odezvy. Zašlu klidně podání další a budu požadovat, aby MČ zahájila prošetření spáchaného přestupku. Je to kotraproduktivní, budou se vyplňovat stohy papírů, bude na tom pracovat několik referentů, ale pokud bude Praha 3 nečinná jako doposud, nelze to ignorovat.

Čistá trojka je nejlepší služba, kterou pro nás zatím Praha 3 zabezpečuje. Děkujeme.

Reakce Čisté Trojky | 6. 3. 2018 (14:07)

Dobrý den,
děkujeme za Váš podnět. Nepořádek je velmi rozsáhlý. Budeme se snažit postupně odpadky odstraňovat. Čistá Trojka má jen jedno auto o posádce dvou lidí, tak to půjde pomalu a jistě :-) V modrých nechám podnět 4681 s fotodokumentací.
Pavel, Čistá Trojka

Vložil(a): Olda   |   6. 3. 2018 (14:21) | Zobrazit všechna hlášení přispěvatele

Děkuji, ale nejsem si jistý, že byste měli uklízet za jiné. ČD na úklid Vítkova kašlou, viz. jiné podněty, kdy lidé ze zoufalství uklízí sami. Na provoz ČD dostává dotace od státu, jsou to moje i Vaše peníze, za které se mají o majetek starat. Uvidím, zda po urgenci z úřadu MČ se třeba jen neproberou a něco neudělají.

Každopádně Vám děkuji.