Nepořádek kolem kontejnerů na tříděný odpad #2787 Stav hlášení: Vyřízený problém

Vložil(a): Markéta   |   26. 6. 2017 (10:33) | Zobrazit všechna hlášení přispěvatele

Dobrý den,

již jsem tento problém hlásila a musím říct, že opravdu večer tam bylo skvěle uklizeno, ale co je to platné, když se vrátíme v neděli zpět do Prahy a čeká nás takovýto pohled - viz. přiložené fotografie.

Tento problém se nevyřeší jednorázovým úklidem, ale nějakým jiným řešením - možná více kontejnerů na tříděný odpad na více místech, ne je všechny naakumulovat jen na jeden roh, nebo možná i ty zabudované kontejnery.

A ještě jeden problém zaznamenávám v této lokalitě, je tam spousta bezdomovců. Válejí se po chodníku, spí na zemí, párkrát se mi už stalo, že začnou mluvit na mého 5-ti letého syna a z toho tedy opravdu radost nemám. Je to opravdu nepříjemné.

Moc děkuji a přeji hezký den.

S pozdravem

Markéta Martinčeková

Reakce Čisté Trojky | 26. 6. 2017 (16:59)

Dobrý den, děkujeme za Váš podnět. Na místě jsme dnes byli a drobnosti uklidili. Jinak již bylo vše vyřešeno pravděpodobně pravidelným úklidem.V lokalitě by mělo dojít např. k renovaci schodiště, které už nebude působit takovým strašidelným dojmem. Jednotlivé stupně budou osvětlené a kolemjdoucí je budou moci dokonce i ovládat. Novou studií na rekonstrukci by se měl zabývat Institut plánování a rozvoje.
Snad se stav lokality zlepší.
Radek, Čistá Trojka