Úklid ulic #2192 Stav hlášení: Vyřízený problém

Vložil(a): Jaroslav   |   11. 3. 2017 (17:23) | Zobrazit všechna hlášení přispěvatele

Dobrý den, mám pocit, že se úklid na Praze 3 velmi zlepšil, ale jsem vždy zaskočen a vyděšen v sobotu.Celá Seifertova ulice po nočním řádění. To je takového odpadu a špíny. Vysypané koše. Vše pomočené. Zastávky Lipanská v obou směrech to je šílené. Mám pocit, že pražské služby začnou uklízet, až v neděli. Jak často se ulice uklízí? Neuvažuje se častější úklid? Vysávání náročných ulic 2x denně. Okolní ulice jsou na tom podobně. V neděli uklízí kolem a úsek ulice Štítného, mezi Havlíčkovo náměstím a Chlumovou ulicí neuklízí vůbec. Dá se i o víkendu udržovat pořádek? Stačí přejít křižovatku Bulhar a tam je vše čisté. Je Žižkov opravdu stále jenom pro občany, kteří se sem jdou jenom opít, udělat bordel a počmárat domy. Děkuji. Jaroslav

Reakce Čisté Trojky | 13. 3. 2017 (10:57)

Dobrý den,
děkujeme za Váš podnět. Úklid chodníků v ulici Seifertova provádí Pražské služby v neděli mezi 6-14 hod a v ulici Štítného také ve stejném časovém rozmezí. Ulici Štítného by měli pochopitelně provádět v celé její délce, včetně úseku mezi Havlíčkovo náměstím a Chlumovou ulicí. Uvedené lokality uklízí též každý den od pondělí do pátku v ranních/dopoledních hodinách. O četnosti úklidu rozhoduje Městská část Praha 3, kterou o Vašem zjištění budeme informovat.
Radek, Čistá Trojka

Vložil(a): Jaroslav   |   13. 3. 2017 (11:09) | Zobrazit všechna hlášení přispěvatele

Dobrý den, děkuji. V neděli vše uklidili, ale ty soboty vypadají šíleně. To sleduji několik týdnů. To se v odpadcích přímo brodíte. Od pátečního odpoledne do nedělního dopoledne to je dlouhá doba na tak náročné místo, ze spoustou občerstvení a podniků. Zastávky Lipanská v obou směrech jsou špinavé skoro stále. Nový památník Seifertovi je dost často zaházen odpadky. Jsou tam všude kamery. Za rohem státní i městská policie. Proč tyto místa nekontroluje častěji městská policie. Děkuji. Prima den. J.