Nepořádek kolem kontejnerů na tříděný odpad #20963 Stav hlášení: Vyřízený problém

Vložil(a): Mária   |   13. 10. 2023 (08:03) | Zobrazit všechna hlášení přispěvatele

Konštantný problém s odpadkami

2 dni dozadu som nahlasovala problém s odpadkami okolo kontajneru, znovu sa opakuje. Odpovedala Vám, prosím, firma AVE ohľadne presunutia kontajnerov cez cestu alebo niekde inde? Rada by som problém vyriešila predtým než začnú dažde, vtedy máme odpadky okolo kontajnerov rozfúkané pred vchodom. Aktuálne podmienky sú veľmi nehygienické.

Vopred ďakujem za pomoc.

Reakce Čisté Trojky | 13. 10. 2023 (10:34)

Dobrý den,
umístění kontejnerového stání se řídí mnoha předpisy, např. dopravními ( výhledové trojúhelníky atd. atd... ) a posunovat ho jednoduše nejde.
-Navíc přemístěním kontejnerového stání se problém nevyřeší. Problém je v nepořádných lidech a toto je věc, kterou by se měla zabývat policie, případně Váš volený politický zástupce.

Děkujeme za pochopení MČ-P3

Reakce Čisté Trojky | 13. 10. 2023 (14:50)

Dobrý den,
děkujeme za Váš podnět.Poklizeno Čistou Trojkou.

Vložil(a): Mária   |   13. 10. 2023 (14:56) | Zobrazit všechna hlášení přispěvatele

Dobrý deň,

za 4 roky, počas ktorých na ulici bývam, nedošlo k zlepšenie situácie s kumuláciou smetí okolo kontajnerov. Rozumiem, že ich presunutím sa primárny problém (neporiadni ľudia) nevyrieši, no vyrieši to životné podmienky okolo vstupu do nášho bytového domu. Kontajnery sú umiestnené pár krokov od nášho vchodu, počas jesenných a zimných mesiacov, kedy častu fúka vietor, máme odnesené odpadky až ku schodom do nášho vchodu. Je to absolútne nehygienické, žijeme doslova ako na smetisku. Žiadam Vás o riešenie problému pre obyvateľov vchodu číslo 41 alebo minimálne o kontakt na niekoho, s kým môžem situáciu ďalej riešiť.

S pozdravom,
Mária Sobčáková