Veřejná zeleň (nepořádek, projevy vandalismu) #203 Stav hlášení: Vyřízený problém

Vložil(a): Tereza   |   21. 4. 2016 (20:32) | Zobrazit všechna hlášení přispěvatele

Dobrý den,
Chtěla bych požádat, zda by nešlo odstranit kameny, které jsou poházeny kolem stromů v ulici Zelenky Hajského (např. domy č. 12 a 14). Úklidová služba již několik měsíců neřeší nedopalky, psí exkrementy a jiné odpadky (např. brambory), co jsou mezi kameny poházeny. Předpokládám, že nikomu se nechce nepořádek z kamenů vymetat, tak se binec v okolí stromů v této ulici ignoruje. Posílám pár fotek v příloze. Bylo by fajn ty kameny odstranit, aby se občas mohlo okolí stromů poklidit. Děkuji za Váš čas. Jsem s pozdravem.

Reakce Čisté Trojky | 22. 4. 2016 (16:07)

Dobrý den,
děkujeme za Váš podnět. Na uvedeném místě jsme dnes uklízeli. Jak píšete je to trochu problém mezi kameny uklidit, ale jde to. Návrh na odstranění kamenů samozřejmě předáme a budeme apelovat na pečlivější úklid těchto míst.
Pavel, Čistá Trojka

Reakce Čisté Trojky | 9. 5. 2016 (09:54)

Dobrý den,
dle informace MČ Prahy 3 nelze kameny odstranit. Štěrk u stromů ve stromořadí je součástí, úklid rabátek je zajištěn v rámci úklidu chodníků.
Pavel, Čistá Trojka

Vložil(a): Tereza   |   9. 5. 2016 (16:45) | Zobrazit všechna hlášení přispěvatele

Dobrý den, pane Pavle, děkuji Vám zařízení úklidu v dubnu 2016. Avšak dneska to v ulici Zelenky Hajského vypadá prakticky stejně, možná ještě hůř. S reakcí MČ Prahy 3 si dovolím nesouhlasit, nevím, od kdy by kameny (štěrk) a stromy měly být na sobě jakkoliv závislé. Nějaký nový druh speciální pražské symbiózy? Vždyť je to nesmysl! Spíš to vypadá, že by se tím akorát někdo musel zabývat, a to se nikomu na MČ Prahy 3 očividně nechce. Přeji Vám pěkný den.