Černé skládky #154 Stav hlášení: Vyřízený problém

Vložil(a): Roman   |   17. 4. 2016 (19:51) | Zobrazit všechna hlášení přispěvatele

V rámci akce "Ukliďte Česko" jsme prošli ulicí nad zahrádkářskou kolonií. Uklidili jsme co šlo, ale bohužel kolem silnice je černá skládka, kterou jsme uklidit nezvládli. V mapě jsem označil jedno místo, ale problém je v podstatě podél celé ulice. Je zde na hromadách komunální odpad a větve.
Prosím vás o úklid této ulice a doporučil bych vyvěsit tabulky upozorňující na zákaz skládky, protože lokalita je opuštěná a vysloveně k tomu vybízí. Děkuji.

Reakce Čisté Trojky | 18. 4. 2016 (15:29)

Dobrý den,
děkujeme za Vaše podněty. Ano tuto lokalitu jsme již řešili a řešit ještě budeme. Je to problematické místo. Máme i údajné informace, že skládky, větve a další odpad tam dokonce vytvářejí sami zahrádkáři.
Pavel, Čistá Trojka

Vložil(a): Roman   |   19. 4. 2016 (10:52) | Zobrazit všechna hlášení přispěvatele

Dobrý den,
v první řadě díky, že to řešíte. Odpad nevím, ale větve pravděpodobně budou ze zahrádek. Pár měsíců zpátky jsem se stal zahrádkářem i já a tak vím, že se nyní na jaře budou mezi zahrádkáři pořádat brigády a pokud uznáte za vhodné, bylo by možné jednu brigádu zkoordinovat s vámi a s úklidem vám pomoci.

Reakce Čisté Trojky | 20. 4. 2016 (09:55)

Dobrý den,
to by bylo samozřejmě možné. Pokud by se konala brigáda ve všední den, tak bez problémů. Pokud by jste uklízeli o víkendu, není problém následně zajistit svoz odpadu.
Pavel, Čistá Trojka