Nepořádek kolem sběrných nádob na komunální odpad #1422 Stav hlášení: Vyřízený problém

Vložil(a): Pavel   |   16. 10. 2016 (10:41) | Zobrazit všechna hlášení přispěvatele

Hromady kolem kontejneru Olgy Havlove 1

Reakce Čisté Trojky | 17. 10. 2016 (13:50)

Dobrý den,
děkujeme za Váš podnět. Bohužel zde někdo neumí třídit a neví že kartony patří do tříděných kontejnerů o kousek dál. Na místě jsme každopádně byli a také zjistili, že se toto kontejnerové stání vyváží firmou AVE pouze jedenkrát týdně ve čtvrtek. Sběr směsného odpadu a úklid sběrných míst nespadá pod MČ Praha 3. Povinnosti jsou dané vždy vlastníkovi objektu. Zjistíme situaci a budeme Vás informovat.
Pavel, Čistá Trojka

Vložil(a): Pavel   |   17. 10. 2016 (15:04) | Zobrazit všechna hlášení přispěvatele

Dobrý den,

evidentně se jedná o nepořádek po lidech, kteří se čerstvě stěhují do dokončeného domu. I pokud by se pokusili odnést krabice do kontejnerů na tříděný odpad v okolí, tak je zaplní asi tak pětkrát (nejméně) - a že mají za rohem sběrný dvůr, to asi netuší.
Ačkoli to nespadá pod MČ, není to rozhodně pěkná vizitka místa a bylo by vhodné to uklidit. Od domů, které ještě nejspíš ani nemají ustavené SVJ, ovšem aktivitu čekat nelze.

Pavel

Reakce Čisté Trojky | 18. 10. 2016 (13:17)

Dobrý den,
děkujeme za info. Je to tak jak píšete a o kousek dál u kontejnerů je to to samé. Uvidíme jak to bude vypadat po vyvážecím dni ve čtvrtek a v případě nutnosti tam naběhneme a s úklidem místa pomůžeme.
Pavel, Čistá Trojka