Veřejná zeleň (nepořádek, projevy vandalismu) #108 Stav hlášení: Vyřízený problém

Vložil(a): Zdeněk   |   12. 4. 2016 (00:06) | Zobrazit všechna hlášení přispěvatele

Dobrý den,

chtěl bych Vás upozornit na existenci "skládky" ve veřejné zeleni na vyznačeném místě - veliký nepořádek, stany a s tím souisející krysy a potkany (bývalé sídlo bezdomovců). Leží tam i veliká hromada tužkových baterií - závažný ekologický problém dle mého názoru. (vše mám zdokumentované na fotografiích, které jsem si dnes pořídil na procházce okolím).
Rád bych Vás tímto požádal o zabývání se tímto problémem a trvalé vyklizení tohoto místa. Jako budoucí obyvatel bezprostředního okolí bych něchtěl mít toto v sousedství.
Velice Vám děkuji za věnvaný čas a úsilí a doufám, že mé prosbě bude vyhověno. Rád bych pomohl, ale ohromné znečištění a přítomnost většího množství krys již přesahuje mé možnosti, co se týče úklidu.

Reakce Čisté Trojky | 14. 4. 2016 (14:48)

Dobrý den,
děkujeme za Váš podnět. Budeme toto místo s kolegy řešit. Dle přiložených fotografii to vypadá na problém na delší trať. Navíc místo již hraničí s Prahou 10. Budeme Vás informovat o dalším průběhu.
Pavel, Čistá Trojka

Reakce Čisté Trojky | 18. 4. 2016 (16:19)

Dobrý den,
první úklid této lokace jsme naplánovali na středu dopoledne.
Pavel, Čistá Trojka

Reakce Čisté Trojky | 21. 4. 2016 (15:04)

Dobrý den,
v uvedené lokaci jsme dnes byli. V místě patřící pod Prahu 3 jsme se snažili lokálně uklidit. Jinak místo je spíš kompletně oplocené a jsou zde zákazy vstupu a bude zde zřejmě probíhat nějaká výstavba. Budeme ještě zjišťovat komu pozemky patří.
Pavel, Čistá Trojka